Leder du efter tandlæge i Viborg, er du altid velkommen hos Tandlægecentret Viborg Implantatcenter i Toldboden, Viborg. TLC Viborg beskæftiger 5 tandlæger, 2 tandplejere og 8 klinikassistenter og er den største tandklinik i Viborg.

Vi er en topmoderne klinik i totalt nyindrettede, lyse og venlige lokaler. Klinikken er centralt beliggende i Toldboden 1, 5 sal, med stor gratis patient- parkeringsplads og P-hus, elevatorer og meget gode adgangsforhold i det hele taget.

Rutebilstation og banegård er beliggende lige overfor bygningen, så hvis du kommer med offentlig transport, er det nemt at finde os.

Klinikkens team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter lægger stor vægt på service og højeste kvalitet med udgangspunkt i den enkelte patients ønsker og behov, således at de udførte behandlinger altid er i overensstemmelse hermed.

Alle former for tandbehandling udføres i en afslappet atmosfære, såvel de ukomplicerede som de komplicerede behandlinger. Der anvendes altid de nyeste og mest veldokumenterede behandlingsmetoder og principper.

Tandlægecentret har specialiseret sig i implantatbehandling og har mange års erfaring heri. Tandlægecentret Viborg Implantatcenter modtager også patienter fra andre tandlæger til disse behandlinger.

Vores materialevalg er altid af højeste kvalitet, og klinikken råder over det nyeste udstyr til diagnostik, behandling og administration.

De tandtekniske arbejder udføres i højeste kvalitet, og vores tandlæger har et meget tæt dagligt samarbejde med teknikerne fra vores samarbejdslaboratorium omkring de aktuelle patientbehandlinger.